Talent in de kijker - Oole Ryckoort
“Hangar K is voor mij echt een plek om samen te zijn. Iedereen is bezig met zijn eigen firma en toch werk je samen. Je werkt aan je toekomst, aan je connecties en aan een familiale sfeer. Hoewel iedereen elk voor zijn eigen concept werkt, zijn we hier meer dan gewoon collega’s.
Beluister

Meet Oole

Sinds de eerste pitch night bij start at K studentondernemer met zijn onderneming Ort en Festor. Hoewel Oole niet had verwacht dat zijn ondernemingen zo groots zouden worden, zit hij bij Hangar K echt op zijn plek.

Was er geen corona, dan had ik nu een licht- en geluidsfirma

Corona betekende voor Oole veel meer dan thuis zitten nietsdoen. Terwijl velen niet meer wisten wat te doen begon bij Oole de inspiratie te komen. Zijn jarenlange ervaring in de events voor de scouts of de jeugdraad van Deerlijk maakten hem warm om in de sector aan de slag te gaan.

Sinds de zomer kreeg hij veel aanvragen voor het organiseren van events. Het werd hem duidelijk dat hoewel de technische kant hem echt interesseerde, zijn passie voor de productionele kant meer en meer begon te groeien. Sindsdien besliste hij zijn onderneming op te splitsen in 2. Festor, hét bedrijf voor al je festiviteiten. Ort, het management kantoor voor bands. Na 2 jaar werd de puzzel gelegd, en de stukjes pasten perfect. Was er geencorona geweest, dan had Oole nu een licht- en geluidsfirma.

Bij Hangar K krijg je veel meer terug dan dat je zelf geeft

“Hangar K is voor mij echt een plek om samen te zijn. Iedereen is bezig met zijn eigen firma en toch werk je samen. Je werkt aan je toekomst, aan je connecties en aan een familiale sfeer. Hoewel iedereen elk voor zijn eigen concept werkt, zijn we hier meer dan gewoon collega’s. Met Elise D’haeseleer ‘pingpong’ ik vaak over ideeën. Zij is er om mij bij testuren, om nog meer out of the box te denken of mij door te verwijzen naar de juiste contactpersonen. Bij Hangar K krijg je veel meer terug dan dat je zelf geeft en dat is als jonge ondernemer toch echt wel een serieuze duw in je rug.”

Gelijkaardige
posts
Talent in de kijker - Robin Devisscher
“Ondernemen doe je niet alleen, je moet praten met anderen. Concullega’s zijn geen concurrentie. Je leert vooral uit de samenwerkingen.”
July 1, 2022
09
July 1, 2022
June
Bekijk
Talent in de kijker - Lieselotte Vantomme
Quién elige el camino del corazón no se equivoca nunca. ‘Ook wel “Wie zijn hart volgt, zal nooit verloren lopen”. Als de goesting voor ondernemen er is, moet je er gewoon aan beginnen’
June 24, 2022
09
June 24, 2022
June
Bekijk
Talent in de kijker - Guillaume Melis
“Ondernemen is een werkwoord”, dat doe je niet zonder vallen en opstaan. De connecties, het netwerken, de pitchavonden en de onvoorwaardelijke steun van de coaches uit Hangar K, maakten van Knuss de onderneming die aanslaat bij verschillende horecazaken en meubelzaken in België.
June 17, 2022
09
June 17, 2022
June
Bekijk