onze Blog
Coach in de kijker - Evy Declercq
Maak kennis met Evy, onze businesscoach bij VIVES hogeschool
26
12
September
September
Bekijk
Coach in de kijker - Karolien Plancke
Karolien is businesscoach bij zowel VIVES hogeschool als op KU Leuven campus KULAK!
26
4
September
September
Bekijk
Talent in de kijker - Robin Devisscher
“Ondernemen doe je niet alleen, je moet praten met anderen. Concullega’s zijn geen concurrentie. Je leert vooral uit de samenwerkingen.”
09
1
June
July
Bekijk
Coach in de kijker - Lieselotte Vantomme
Quién elige el camino del corazón no se equivoca nunca. ‘Ook wel “Wie zijn hart volgt, zal nooit verloren lopen”. Als de goesting voor ondernemen er is, moet je er gewoon aan beginnen’
09
24
June
June
Bekijk
Talent in de kijker - Guillaume Melis
“Ondernemen is een werkwoord”, dat doe je niet zonder vallen en opstaan. De connecties, het netwerken, de pitchavonden en de onvoorwaardelijke steun van de coaches uit Hangar K, maakten van Knuss de onderneming die aanslaat bij verschillende horecazaken en meubelzaken in België.
09
17
June
June
Bekijk
Talent in de kijker - Oole Ryckoort
“Hangar K is voor mij echt een plek om samen te zijn. Iedereen is bezig met zijn eigen firma en toch werk je samen. Je werkt aan je toekomst, aan je connecties en aan een familiale sfeer. Hoewel iedereen elk voor zijn eigen concept werkt, zijn we hier meer dan gewoon collega’s.
09
13
June
June
Bekijk
Talent in de kijker - Broos Claerhout
Als je de zin hebt om ergens voor te gaan, is dat vaak al de helft van het werk. Hét doen is echter de belangrijkste stap.
31
3
May
June
Bekijk
Talent in de kijker - Jeppe Remy
“Hangar K is voor mij de plaats waar ik zelf volwassener werd. Je strijkt er neer met je concept en je wordt onmiddellijk serieus genomen. Als jonge, startende ondernemer is dat echt een pluspunt. Bovendien heb je er de ruimte om gasten te ontvangen. Dat maakt dat je onderneming zelf al heel wat professioneler overkomt.”
25
27
May
May
Bekijk
Talent in de kijker - Mathieu Nijs
“Het mooiste aan Hangar K is de kruisbestuiving tussen de verschillende ondernemingen, je kan echt bij iedereen terecht met je kleine en grote vragen. Bij Hangar K hangt een familiale sfeer, je wordt er als jonge starter echt professioneel begeleid.”
19
20
May
May
Bekijk