Ondernemende Studenten
Bij Start @K stellen we de ondernemende student centraal. Heb je een droom ? Een plan ? Wil je ondernemen ? Vanuit Start @K, het centraal punt voor de ondernemende student in Kortrijk, willen je helpen om je droom te realiseren. We maken je wegwijs in de verschillende ondersteuningsprogramma’s van onze partners, inspireren je met onze inspiratiesessies of helpen we je op weg door onze experts aan het woord te laten.
Meer info
onze
Blog
Talent in de kijker - Robin Devisscher
“Ondernemen doe je niet alleen, je moet praten met anderen. Concullega’s zijn geen concurrentie. Je leert vooral uit de samenwerkingen.”
09
June 9, 2022
June
July 1, 2022
Bekijk
Talent in de kijker - Lieselotte Vantomme
Quién elige el camino del corazón no se equivoca nunca. ‘Ook wel “Wie zijn hart volgt, zal nooit verloren lopen”. Als de goesting voor ondernemen er is, moet je er gewoon aan beginnen’
09
June 9, 2022
June
June 24, 2022
Bekijk
Talent in de kijker - Guillaume Melis
“Ondernemen is een werkwoord”, dat doe je niet zonder vallen en opstaan. De connecties, het netwerken, de pitchavonden en de onvoorwaardelijke steun van de coaches uit Hangar K, maakten van Knuss de onderneming die aanslaat bij verschillende horecazaken en meubelzaken in België.
09
June 9, 2022
June
June 17, 2022
Bekijk
Volledige blog