Wil je ondernemen?
Zit je met vragen?
Dan is dit jouw plaats!

Onze ondernemers zijn onze uithangborden. We zijn zeer fier dat we de volgende ondernemers de komende maanden kunnen ondersteunen.

Lichting 23'-24'

Lichting 22'-23'

Lichting 21'-22'

Lichting 20'-21'

Lichting 20'-21'

Egon Gevaert

Storything

Bij Storything helpen we bedrijven met hun communicatie. Dit betreft vooral het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Daarnaast verzorgen we ook foto, video, branding en design. Het is onze bedoeling bedrijven te ondersteunen en te helpen groeien.

Lichting 20'-21'

Oole Ryckoort

ORT

Wie droomt nu niet van een perfect georganiseerd event? Of droom je als artiest ervan om je niets te moeten aantrekken voor en na je show? Met ORT slaap je op beide oren want wij zijn de productiefirma die je zoekt! Onze productionele ervaring gecombineerd met technische knowhow zorgen altijd voor een perfect verloop van je tour of event.

Lichting 20'-21'

Thomas Denoulet, Wouter Huyghe, Agan Iseni, Lucas Van Walleghem, Dries Vanhooren

ExponentialGREEN

ExponentialGREEN wil groengevels aanbieden aan bedrijven en openbare besturen om zo mensen hun leef-en werkomgeving gezonder te maken. Bij ons kan u rekenen op meer groen en minder zorgen onder het motto green as a service. Wij realiseren zowel interieur- als exterieursystemen, met als doel exponentieel meer groen te voorzien in onze maatschappij.

Lichting 20'-21'

Kaïn Kerkhove

Dr. Catsby Europe

Het welzijn van je kat staat centraal bij Dr. Catsby. Na veelvoudig onderzoek hebben we een oplossing gevonden voor het fenomeen whiskers fatigue of snorhaar vermoeidheid tegen te gaan. Dit houd kort in dat je kat veel stress heeft als zij uit een standaard voederbakje eet. De Dr. Catsby bowl lost dit op door ondiepe en wijde voederbakjes te maken uit hoogwaardig roestvrij staal die naast snorhaar vermoeidheid ook huiduitslag tegengaan. De website is momenteel enkel beschikbaar voor bestellingen in de VS.

Lichting 20'-21'

Amber Campe, Yana Declercq

Bloom2me

Bloom2me is een onderneming die gestart is door twee enthousiast vrouwelijke studenten die samen hun positieve boodschap willen overbrengen aan jonge vrouwen. Bloom2me staat voor bloeien/ open bloeien naar jezelf, jezelf te empoweren naar de beste versie van jezelf! We zien zoveel prachtige meisjes en jonge vrouwen die onzeker zijn, zich niet goed in hun vel voelen, worstelen met keuzes te maken, terwijl ze zoveel meer in hun mars hebben. Wil jij meer fun in je leven, gelukkig zijn, je beter in je vel voelen, je laten inspireren door positieve energie? Join our Bloom2me tribe! Volg onze pagina en laat je inspireren door positieve energie! Bij ons vind je inspirerende posts, een unieke collectie empowerende T-shirts en sweaters samen met coachings die zorgen voor meer fun in je leven

Lichting 20'-21'

Karel Bousson, Nico Van Hevel

Unikits

In een wereld vol technologie is elektronica onmisbaar. Veel studierichtingen gebruiken dan ook elektronicapaketten als onderdeel van hun studiemateriaal. Bij UniKits willen we er zeker van zijn dat studenten kwaliteitsvolle pakketten hebben om mee te kunnen werken in hun lessen. Dit doen we door de pakketten samen te stellen op maat van de richting samen met de docenten en de studenten.

Lichting 20'-21'

Stef Crols, Florens Denys, Tristan Ryckaert

Tillup

Tillup is een onderneming van 3 enthousiaste net afgestudeerde product ontwerpers met de focus op duurzaam product ontwerpen. Onze onderneming startte met een uit de hand gelopen school opdracht die wij momenteel aan het uitwerken zijn om deze op de markt te brengen. Hierbij streven we samen met duurzame materialen naar een circulaire economie. Met dit besloten we om een eigen design studio op te starten waar we naast ons eigen project ons ook bezig houden met ontwerpopdrachten voor externen.

Lichting 20'-21'

Wim Cheyns, Olivier Dupont, Alexander Van de Weghe, Gilles Vauterin

Safe Place To

Wim, Olivier, Alexander en Gilles zijn vier ambitieuze studenten Handelsingenieur die een uit de hand gelopen groepswerk waar proberen maken. Wat begon met positieve feedback van de coaches mondde uit in een gezonde nieuwsgierigheid naar ondernemen. Met SafePlaceTo proberen ze Artificiële Intelligentie te incorporeren in camerabewaking om zo automatisch risicosituaties (geweld, vandalisme, seksuele intimidatie...) te herkennen en te melden bij de nodige instanties. SafePlaceTo biedt veiligheid aan op een discrete manier. Het dashboard zorgt ervoor dat risicosituaties niet alleen herkend kunnen worden, maar dat er op termijn ook preventief gewerkt kan worden op basis van geregistreerde gebeurtenissen.

Lichting 20'-21'

Fran Van Labeke

Glow

Glow, de warmtepatch tegen menstruatiepijn. 42% van de vrouwen geeft aan dat hun menstruatie invloed heeft op hun sociaal leven. Vaak blijven we thuis van school of werk, of hebben we geen zin om te gaan sporten. Een reden hiervoor is pijn in de onderbuik, menstruatiekrampen. Deze worden veroorzaakt door prostaglandines, een hormoon dat vrijkomt tijdens de menstruatie en die ervoor zorgt dat de baarmoederspieren samentrekken en dus krampen veroorzaken. Maar Glow biedt hier de oplossing voor. Glow is een elektrische warmtepatch die op de onderbuik geplaatst wordt. Door deze te verbinden met een externe batterij (powerbank) zal de patch opwarmen en de pijn verlichten. BECAUSE PAIN IS NOT A VALID OPTION.

Lichting 20'-21'

Jenten Lefever

Online design

Met Online Design verzorgen wij uw digitaal visitekaartje. Samen gaan we op zoek naar de beste methode om uw bedrijf online te profileren. Van het opmaken van een professionele website of webshop, de nummer 1 plaats in Google of het analyseren en optimaliseren van uw marketing strategie. Wij zijn er van overtuigd dat we uw bedrijf kunnen laten groeien met onze tips & tricks!

Lichting 20'-21'

Yasmine Awada

Yasmouneh

Yasmouneh is een eetboutique die ode brengt aan een Libanese traditie genaamd mouneh. Mouneh bewaart al het lekkere die de natuur ons per seizoen aanbiedt. In de boutique van Yasmouneh worden seizoensgebonden, zelfgemaakte mounehproducten aangeboden, terwijl al deze nieuwe smaken kunnen geproefd worden in de foodcorner.

Lichting 20'-21'

Elie Van Ravels & Quentin Van Ravels

VR Twins

Two brothers forming the bridge between you and the ever expanding opportunities of VR. Ze ontwikkelen een gebruiksvriendelijke user interface om zelf escape rooms te bouwen in VR – de Photoshop voor VR!

Lichting 20'-21'

Mathieu Nijs & Mohamed Achrifi

Liocare

Liocare is de schakel tussen de zorg en studenten. Ben jij student en heb je zin om als student in een woonzorgcentrum aan de slag te gaan? Twijfel je of de zorg iets voor jou is? Dan ben je bij Liocare aan het juiste adres. Jij wordt via een 4-daagse opleiding aan een toffe studentenjob geholpen en verdient een centje bij, terwijl de druk bij het verzorgend personeel wordt weggenomen. WIN-WIN!

Lichting 20'-21'

Agath Desmet

Aperçu

Via de praktijk Aperçu wil Agath als ervaringsdeskundige psychische kwetsbaarheden bespreekbaar maken en via vertrouwen en openheid ondersteuning bieden aan mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Haar holistische en interdisciplinaire aanpak maakt dat ze naast de lotgenoot staat en samen het pad naar herstel kunnen bewandelen. Met het oog op veerkracht in alle facetten van mentale gezondheid, wil ze binnen onze samenleving mensgericht ondernemen stimuleren. Het is haar droom alle mensen veerkrachtig in hun leven te zien staan met voldoende vertrouwen in en mildheid voor zichzelf.

Lichting 20'-21'

Niels Vermeire, Casper Vanherzele & Caydie Van Brabant

Hay Health

" We enable kidney patients to do their hemodialysis treatment safely, in the comfort of their own home. "

Lichting 21'-22'

Guillaume Melis

Knuss

Wij willen mensen samen brengen. Dit willen wij bereiken via onze ecologisch verantwoorde producten die de gebruiker verwarmt op een doordachte en innovatieve manier. Onze producten bieden familie en vrienden de kans om meer outdoor momenten te spenderen in de meest comfortabele omstandigheden. Een nieuwe manier van samen zijn dat eveneens bijdraagt aan de strijd tegen de climate shift.

Lichting 21'-22'

Jacob Delabie

eMind Browser

eMindBrowser is een mental health platform die de samenwerking tussen de gebruiker en hun begeleider wil versterken. We willen gebruikers stimuleren om te denken over hun probleem en hun ervaringen in kaart brengen. eMindBrowser is geen diagnose tool, maar een slim dagboek om op terug te vallen.

Lichting 21'-22'

Mattia Lietaert

Naise

Naise is een app in ontwikkeling die het makkelijker zal maken om op lokaal vlak events en plaatsen te ontdekken op een veilige manier. Weten wat er te doen is in uw buurt blijft moeilijk en dat gaan wij makkelijker maken. Last van grensoverschrijdend gedrag of medische hulp nodig op een event? Geen probleem, wij voorzien een live meldknop waarbij meteen ingegrepen kan worden. De belangstelling voor veiligheid bij events is nog nooit zo hoog geweest met onder andere spiking. Naise, make every moment count!

Lichting 21'-22'

Thijs Meewis

COBI

COBI is een product ontwikkeld voor een veilige fietservaring. Het is een armband dat zorgt voor zichtbaarheid en communicatie naar andere weggebruikers toe. Het product herkent handgebaren, zoals het aangeven van richting of een stopgebaar, en zal vervolgens een lichtsignaal uitzenden. Naast een verhoogde veiligheid ligt de focus op fietservaring in groep. Zo kunnen de armbanden onderling worden verbonden waardoor de groep als een geheel zichtbaarder wordt. Dit biedt tevens een nieuwe mogelijkheden voor communicatie in grote groepen fietsers.

Lichting 21'-22'

Charles Staelens, Kobe Decraene

Tropaholic

Kobe en Charles zijn allebei student netwerkeconomie. Hun passie voor het maken (en drinken 😉) van premium cocktails bracht hen samen om hun eigen bedrijf op te richten, Tropaholic cocktail experiences. Sinds juni 2022 zijn ze opgestart en geen ze geen enkel glas uit de weg. Tropaholic richt zich zowel op bedrijven als particulieren. Als eerste kan je ze inhuren voor cocktailcatering op uw bedrijfsfeest of teambuilding. Op aanvraag kunnen ze samen met hun premium partners ook aan foodpairing gaan doen. Al het overige fruitafval wordt verzameld en gecomposteerd om hun eigen kruidentuin te bemesten. Als laatste hebben ze ook een webshop waarbij je makkelijk je cocktailboxen aan huis kan laten leveren, alles vers en anti-waste zodat je achteraf weinig tot geen afval meer over hebt.

Lichting 23'-24'

Fébe Vercruysse

Studio Flow

Studio Flow staat bekend voor een natuurlijke aanpak in anticonceptie. Dit door te gaan werken met de sympto-thermale methode. Mijn fascinatie voor de vrouwelijke cyclus heeft mij geleid naar het begrijpen van de unieke uitdagingen en kansen die elke fase van deze cyclus met zich meebrengt. Met mijn expertise in hormonen help ik vrouwen om van hun hormonale klachten af te raken zonder het gebruik van hormonale anticonceptie of medicatie.

Lichting 23'-24'

Louise-Marie Velghe

TeamBoosters

Bij TeamBoosters geloven we in de kracht van de juiste ondersteuning! 🚀 Elk bedrijf is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Wij staan klaar om jullie te ondersteunen bij het opzetten van een burn-out beleid, het verbeteren van communicatie, het begeleiden bij conflicten, aanpakken van verloop problematieken en nog veel meer! 💡 Let's BOOST the team! 🌟

Lichting 23'-24'

Kenji Deroo

KDRaw studio

Onze diensten omvatten fotografie voor productpresentatie en sfeerbeelden, videoproducties (bedrijfs- en promotiefilms), creatieve reclamecampagnes, social media beheer, en alles voor offline drukwerk zoals banners, brochures en kaartjes. We helpen uw bedrijf op alle fronten te promoten en te laten groeien.

Lichting 23'-24'

Jonas Van Hastel

Onplo

Step into the realm of Onplo - where we bring the digital world to your fingertips. As your trusted partner in digital transformation, we’re here to propel your business into the future. As a dedicated software company, we specialise in providing comprehensive solutions that elevate every facet of your online identity. At Onplo, our mission is to enhance your company’s online presence, making it more efficient, effective, and engaging. Whether you’re seeking to refine your website, craft innovative mobile applications, design eye-catching graphics, or harness the power of digital marketing, we’ve got you covered.

Lichting 23'-24'

Jana Windels, Manu Decock & Lawrence Tahmaseb

Rehamot

Rehamot is een bedrijf dat zich richt op rehabilitation (REHA) door motion (MOT). Onze missie is om mensen te helpen hun mobiliteit en levenskwaliteit te verbeteren door middel van gerichte oefeningen en bewegingsprogramma's.

Website made by TROMPET & STORYTHING

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²