Vacature: Start@K coördinator

Fri

 

26

 

January

Zin in een avontuur waarbij je ondernemende studenten in Kortrijk een duwtje in de rug geeft? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe coördinator bij Start@K!

Samen met ons super enthousiaste team ga je aan de slag om het ondernemerschap inKortrijk te promoten en jonge ondernemers te begeleiden. Je organiseert inspirerende events, beheert de marketing en bouwt een netwerk uit van relevante organisaties. En dat alles in een super toffe werkomgeving in Hangar K, de co-creatiehub van Kortrijk.

Je krijgt de kans om jouw persoonlijke ontwikkeling verder te ontplooien en om onze groeiende community van ondernemende studenten verder uit te bouwen. Met wie ga je op avontuur? Een geweldig kernteam bestaande uit business coaches van verschillende hogeronderwijsinstellingen in Kortrijk, de verantwoordelijke hoger onderwijs van Stad Kortrijk en een designer die onze communicatie vormgeeft.

Ben jij de communicatieve duizendpoot die wij zoeken en wil jij onze community naar een hoger niveau tillen? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor deze fantastische functie!

Lees de volledige vacature!

Ben je geïnteresseerd in de positie of heb je verdere vragen? Neem contact op via info@hangark.be!

Foto's

No items found.

Nog interessante artikels

Website made by TROMPET & STORYTHING

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²