Coach in de kijker - Evy Declercq

Mon

 

12

 

September

Evy is businesscoach voor hogeschool VIVES. Ze gaat er in gesprek met startende ondernemers en probeert hen op alle mogelijke vlakken te ondersteunen.

Ondernemend persoon

“Of ik ondernemend ben? Ik heb altijd al ‘met’ en ‘voor’ ondernemers gewerkt en zou mezelf als dynamisch omschrijven. Ik bouwde een fijn netwerk van ondernemers, experten & gelijkgestemde zielen rond mij op. Ik hou ervan om ondernemers te laten groeien en om ze met elkaar in contact te brengen! Ik geloof in de meerwaarde van ondernemers als concullega’s, en dus niet als concurrenten.

Maak bewuste keuzes

F-E-A-R has two meanings: ‘Forget Everything And Run’ or ‘Face Everything And Rise.’ The choice is yours.

- Zig Ziglar

Voor wie niet uit een ondernemersnest komt, is de stap naar het ondernemerschap niet altijd evident. Die stap effectief zetten, daar zijn studenten (of hun ouders) vaak bang voor. En begrijpelijk, want ook als student-ondernemer ben je écht ondernemer! Het is mijn missie om die jonge starters met voldoende info te ondersteunen, zodat ze bewust hun keuze kunnen maken. Ik raad ook iedereen aan om zich met een aantal “slimme mensen” te omringen, zoals een boekhouder, verzekeraar… Je kan niet in alles expert zijn & de ondernemer focust zich beter op waar hij of zij echt goed in is. Wacht dus niet met ondernemen omdat je schrik hebt, praat over je idee & ga gericht op zoek naar advies om alle vraagtekens in te vullen.

Dynamische plek

Voor Evy is Hangar K een dynamische plek waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren.

Ik raad studenten & docenten aan om er zeker eens langs te gaan. Het is een inspirerende plek waar heel wat toffe events worden georganiseerd!

Foto's

No items found.

Nog interessante artikels

Website made by TROMPET & STORYTHING

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²