Talent in de kijker - Robin Devisscher

Fri

 

1

 

July

Meet Robin

In 2018 kwam hij in contact met Hangar K, of wat toen nog SPEK heette. In 2019 werd hij studentondernemer. In 2020 deed hij mee aan de eerste pitchnight van Start At K, won daar zijn plekje en ging er nooit meer weg. Vandaag zitten Robin en Marthe met Webcollective in de Korner, nog steeds nauw verbonden aan Start at K.

Passie voor webdesign

“Ik had altijd al interesse voor webdesign. Als student maakte ik altijd websites. Ik besefte naeen tijd dat er veel categorieën sites bestaan. Het leek me een goed idee om te focussen op conversie gerelateerde sites. We zijn er gaandeweg wat ingerold, maar het is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn passie.” Aldus Robin. “Ons concept veranderde doorheen de jaren. In het begin deden we enkel aan webdesign, maar dat is ondertussen dus al geëvolueerd. Vandaag werk ik fulltime bij Webcollective. Ik ben dus geen student ondernemer meer, maar voel nog steeds de steun vanuit Start at K.”

Concullega’s zijn geen concurrentie

“Zowel in Hangar K als in de Korner is de sfeer zowel familiaal als collegiaal. In de Korner is het enkel wat kleiner, dat zorgt ervoor dat we nog beter weten wie wat doet. We werken hier bijvoorbeeld samen met Wide-marketing. Ondernemen doe je niet alleen, je moet praten met anderen. Concullega’s zijn geen concurrentie. Je leert vooral uit de samenwerkingen.”

Top 3 tips voor startende ondernemers

1.      Pitch je idee aan mensen die er ‘verstand’ van hebben. Dat is een mooi begin.

2.      Ga aan de slag met de feedback die je krijgt.

3.      Bij Start at K wordt je gemotiveerd, wordt je in contact gebracht met anderen, krijg je tips. Neem daar dus zeker eens een kijkje, ook al denk je dat je idee niet goed genoeg is.

Foto's

No items found.

Nog interessante artikels

Website made by TROMPET & STORYTHING

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²