Talent in de kijker - Guillaume Melis

Fri

 

17

 

June

Meet Guillaume

Studeerde Industrieel productontwerp aan Howest Kortrijk. Vandaag de dagstudent ondernemer en hoofd van Knuss. Dankzij de steun van Ellen Vaneeckhout, Elise D'haeseleer en de motivatie van Tom Vandamme, schoot zijn onderneming uit de startblokken.

“Ondernemen is een werkwoord”, zo leerde Guillaume dat je niet kan ondernemen zonder te vallen en weer op te staan. De connecties, het netwerken, de pitchavonden en de onvoorwaardelijke steun van de coaches uit Hangar K, maakten van Knuss de onderneming die aanslaat bij verschillende horecazaken en meubelzaken in België.

Van idee naar uitgewerkt product

“Je gaat niet zomaar van een idee naar een uitgewerkt product. De stappen daartussen zijn dikwijls de belangrijkste. Van concept naar product is een enorme stap waarin je hoe dan ook fouten maakt. Door de coaching vanuit Hangar K maak je die fouten zo klein mogelijk, maar je leert er ook uit. De steun die ik kreeg heeft mij echt geholpen. Zo was er Elise, die me op een avond meenam naar een netwerkevent. Ik kwam er in contact met verschillende mensen en zij stuurden mij dan weer door naar anderen. Ze spoorde me ook aan om deel te nemen aan de wedstrijd van Stichting toekomstige generaties. Ons concept won die dag en met de mooie geldsom konden we meteen investeren in onze onderneming. Mocht ik dat allemaal niet gedaan hebben, stond ik niet waar ik vandaag sta.”

Belangrijke levenslessen

Guillaume leerde bij Start at K wat ondernemen echt is. Er komt zoveel meer bij kijken dan gewoon een concept hebben. Je concept volledig uitwerken doe je niet alleen. Een netwerk opbouwen en de juiste mensen om je heen hebben helpt je echt vooruit.  Heb je daar nood aan, dan zit je bij Start at K meer dan goed.

Foto's

No items found.

Nog interessante artikels

Website made by TROMPET & STORYTHING

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
²